Υλικά
Εκτέλεση
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τα φιλέτα και τα μοιράζουμε κατά μήκος το καθένα σε δύο μέρη. Αλατωπιπερώνουμε το ψάρι και πάνω σε κάθε κομμάτι φιλέτου απλώνουμε λίγο από το σπανάκι μας.
- Πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και στη συνέχεια τυλίγουμε το κάθε φιλέτο σε ρολό στερεώνοντας την άκρη του με μια οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξει.
- Τοποθετούμε τα ρολά σε μικρό πυρίμαχο σκεύος και προσθέτουμε το χυμό λεμόνι και το ελαιόλαδο τα οποία προηγουμένως έχουμε χτυπήσει να αναμιχθούν.
- Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
- Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και τα ρολά μας και ρίχνουμε το αλεύρι στη σάλτσα που έχει μείνει στο πυρίμαχο.
- Ανακατεύουμε καλά και ξαναβάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να δέσει ελαφρά.
- Βγάζουμε από το φούρνο τη σάλτσα, περιχύνουμε τα ρολά της γλώσσας, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Δημοσίευση σχολίου